Een aquarium is een schitterende aanvulling aan jouw interieur. Je kunt een aquarium goed combineren met andere meubelstukken. Zo is het een populaire optie voor hobbyisten om een aquarium te combineren met een tafel en het aquarium ook te gebruiken als bijzettafel of tafel. In dit artikel kun je veel inspiratie opdoen en zien hoe anderen hun aquarium gebruiken als tafel!

Aquarium integreren in je meubilair

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/379006124898973083/

Een aquarium als salontafel is een populaire upgrade. Een salontafel combineren met een aquarium creëert een levend schilderij waar je lang naar kunt kijken. Het verveelt nooit. En toch geniet je ook van de functies die een normale salontafel je ook biedt. Een leuke optie om te overwegen dus, als je iets met je aquarium wilt doen!

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/487022147176179381/

 

Aquarium voor je kantoor?

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/129126714304848611/

Op zoek naar een levendige en leuke toevoeging aan jouw kantoor? Een kantoor kan al gauw een sfeerloze plek worden als je enkel kantoormeubilair aanschaft. Door een aquariumtafel in je kantoor te plaatsen brengt het wat leven in de brouwerij. Het geeft jouw wat afleiding van je werk, imponeert gasten die over de vloer komen en is in z’n algeheel een eyecatcher voor jouw kantoor!

 

Of een aquarium in de keuken?

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/315603886363562647/

Wil je écht een eyecatcher in je woning? Als je dacht dat een keukeneiland niet opvallend genoeg was, is het mogelijk om een gigantisch aquarium in je keukeneiland in te bouwen. Dit geeft je de mogelijkheid om grotere vissen te huizen in je aquarium en om een uniek levend schilderij in je woning te creëren!

 

 

 

Meer over aquaria

Hopelijk heb je hier inspiratie kunnen opdoen over alles wat er mogelijk is omtrent je aquarium gebruiken als tafel! Wil je meer weten over aquaria? Wij hebben nog veel meer interessante artikelen voor je. Lees hier bijvoorbeeld over hoe jij je jouw aquarium schoonmaakt en waarom een achterwand een goede aanvulling aan jouw aquarium is.

Door Aquariaan