Witstaart dwergkeizer

0
83
  • Naam: Centropyge flavicauda.
  • Nederlandse naam: witstaart dwergkeizer.
  • Grootte: tot ca. 8 cm.
  • Verspreidingsgebied: Oost Afrika tot de Tuamotu eilanden, van zuid Japan, tot Nieuw zuid Wales, Australië.
  • Habitat: Koraal bodems van kanalen en boven rifhellingen. Diepte 10 – 60 meter.
  • Houdbaarheid: Goed houdbaar.
  • Reefsafe: Kan aan koralen pikken.
  • Agressie: Nee, kan in groepjes gehouden worden.
  • Voedsel: Alg eter die groenvoer nodig heeft.
  • Aquarium: Heeft schuilruimten nodig. 
Beoordeel deze post

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in